Cât înseamnă 2% pentru dumneavoastră?

Pentru noi înseamnă mult! Înseamnă că putem da o speranță aproapelui nostru!
Ne tot întrebăm, la fiecare sfârșit de an, unde se duc banii pe care îi dăm statului sub formă de impozite?
Deși suntem cu toții contribuabili, uneori aceste informații nu ne sunt la îndemană. Și atunci, la vederea unui bătrân sau a unui copil fără adăpost, se naște dorința noastră de a-i ajuta direct pe cei cu care soarta nu a fost prea darnică.

Avem o șansă, fiecare dintre noi, cei plătitori de impozit pe venit: 2% din valoarea impozitului datorat statului poate fi donat unei organizații non-guvernamentale, fără cheltuieli suplimentare, completând un formular special prevăzut în acest sens, numit formularul 230.

Noi, Fundația Cultural Umanitară “SO.SI.SE.SA.”, avem un program nou deschis pentru care avem nevoie de ajutor. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea dezvolta programele noastre, oferind prin acestea un viitor mai bun copiilor orfani. Cu cât vom primi mai multe contribuții individuale prin donația de 2% din impozitul pe venit, cu atât mai repede vom putea da o șansă celor care au nevoie de îngrijirea și ajutorul nostru.

E simplu! Dacă veți completa formularul 230 ca persoană fizică ori dacă le prezentați angajaților dumneavoastră posibilitatea de a dona cei 2% către Fundația Cultural Umanitară “SO.SI.SE.SA.”, ne veți ajuta să strângem sumele de care avem nevoie pentru a pune în aplicare proiectele noastre cu un minim efort din partea dumneavoastră, iar copiii vă vor mulțumi crescând așa cum v-ați dori să crească și copii dumneavoastră, înconjurați de grijă și dragoste.

1. Completează Formularul 230 doar dacă în 2017 ai avut venituri numai din salarii, redirectionand 2% din impozitul pe venit.

2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2018: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Precizări:

1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului, iar statul nu va justifica vreodata ce face cu fiecare ban imparte.

2. Adresele Administraţiilor Financiare respective se pot verifica pe site-ul ANAF București – sau – ANAF Judete.

3. Dacă doreşti să sprijini cauzele noastre SOCIAL - UMANITATRE, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi. Un voluntar “SO.SI.SE.SA” va veni la sediul tău să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.

4. Sumele individuale nu sunt mari, însă adunate pot însemna enorm de mult pentru cauzele sociale și nu numai.
 

APASĂ Aici PENTRU A DESCĂRCA FORMULARUL 230