Fii și tu Moș Crăciun, la Le Vor Ballroom!

Vă invităm Miercuri, 21 Decembrie 2016 , începând cu orele 17:00, la LevOR Ballroom, Strada Occidentului, Nr. 25, Sector 1, București, la serbarea organizată de Fundația Cultural Umanitară SO.SI.SE.SA., în colaborare cu Hotel LevOR pentru copiii din centrele sociale.  

Deoarece copiii au fost cuminți și i-au trimis din timp scrisorile, Moș Crăciun își va face cu siguranță apariția pentru a-i surprinde cu bunătatea lui.

Adresa evenimentului:

 


Tabăra Socială de Artă a ajuns la ediția a III-a, iar aceasta va fi o experiență memorabilă pentru copii, oferindu-le 6 zile de distracție, activități dinamice, activități de recreere, activități de arta meșteșugărească, ateliere de pictură și dans modern, alături de copii de vârsta lor și amintiri de neuitat din vacanța de vară.

Tabăra Socială de Artă va avea loc în perioada 01 – 07 august la Complexul Național Sportiv "Nicolae Navasart", Ciolpani, Jud. Ilfov, unde copiii vor participa la jocuri de echipă, seri tematice, probe de creație și excursii în București: Muzee, Grădina Zoo, Palatul Parlamentului, totul sub supravegherea unor coordonatori specializați.

Toate activitățile din Tabăra Socială de Artă sunt special concepute pentru a implica, stimula și dezvolta abilitățile copiilor, îmbinând distracția cu învățarea printr-un program echilibrat, creat de specialiști...


Cu ocazia licitației organizate în pragul Sărbătorilor de Crăciun
În favoarea copiilor aflați în dificultate,
Fundația SO.SI.SE.SA. și echipa ei, în parteneriat cu ARTMARK,
Este privilegiată să vă invite la Prânzul  Anual  de Caritate,
 
Luni, 14 decembrie 2015, începând cu orele 12:30 
Prezența dumneavostră și o donație de minimum 50 lei, ar însemna mult pentru copii pe care echipa noastră îi sprijină.
 
Dress Code: Zâmbet Cald...

Ediția a doua a Taberei Sociale de Artă se va încheia în stațiunea Venus, cu copiii de la Organizația Salvați Copiii, Pitești. Tabăra se va desfășura între 31 august și 7 septembrie 2015, înglobând atât ateliere de teatru, cât și de artă meșteșugărescă cu tematici marinărești.

Am ales această tabără cu tematică artistică deoarece arta este cea mai bună modalitate de decuplare de la problemele zilnice, probleme care apasă mult mai greu pe umerii copilașilor. Astfel, prin jocurile de creativitate, exercițiile de mișcare scenică și improvizație, vom dezvolta abilități importante precum spontaneitatea, încrederea în sine, lucrul în echipă sau spiritul critic.

În cadrul atelierului de artă meșteșugărească se vor construi năvoduri, se vor crea bărcuțe, peștișori, se vor picta scoici, activități care le vor spori îndemânarea și meticulozitatea.

În plus, copiii vor...


Ediția a doua a Taberei Sociale de Artă va începe la Turturești, județul Neamț, pe data de 13 august 2015. Va dura 7 zile și va îngloba ateliere de teatru și de artă meșteșugărească, toate având ca scop crearea unei săptămâni de distracție pentru copiii de la Centrul de Ajutor pentru Viață – Turturești.

Copiii au vârste cuprinse între 5 și 18 ani și provin din familii monoparentale, familii violente sau defavorizate. Centrul patronat de doamna Mihaela Tureschi a devenit adevărata lor casă de ani buni. Ceea ce încercăm noi să facem este să îi ajutăm să se autocunoască, să învețe să lucreze în echipă, să iși dezvolte calități precum spontaneitatea, creativitatea, meticulozitatea.

Atelierul de teatru se va încheia cu un spectacol final, iar cel de artă meșteșugărească cu o licitație a creațiilor copiilor. Banii obținuți în urma licitației se vor întoarce la...


În zonele slab dezvoltate ale țării, în special cele rurale, copiii și tinerii se confruntă cu probleme materiale severe, ceea ce îi impiedică să aibă o dezvoltare armonioasă a personalității și să se bucure de privilegiile vârstei.

Arta este modalitatea de exprimare optima prin care reușim să ne decuplăm de la problemele curente ale vieții. Atelierele propuse în cadrul taberei urmăresc dezvoltarea personală,
socială și cognitivă a copiilor, promovarea comunicării și autoafirmării, dezvoltarea și exersarea capacităților empatice.

Scopul nostru principal este să oferim unor copii cu posibilități financiare reduse, șansa de a-și cultiva simțul artistic, de a le dezvolta potențialul artistic și de a le deschide noi orizonturi și perspective.

În același timp, ne-am propus să facem vacanța liniștită și frumoasă unor copii  lipsiți de sprijin material, care...


COMUNICAT DE PRESĂ

Fundația Cultural Umanitară SOCIABILITATE SIMPATIE SERVIRE SALVARE, vă invită Miercuri 11 Iunie 2014, ora 18:30 să participați la evenimentul “Artă în slujba umanității”  care va avea loc la GALERIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ ȘI DESIGN GALATECA, Str. C.A Rosetti nr.2-4, Sector 1 București.

Educația are un rol catalizator în cultivarea valorilor spirituale și în cizelarea condiției umane. Complexitatea ei, în ziua de azi, nu poate fi limitată doar la formele sale de natură pedagogică, oricât de relevante ar fi acestea, pentru că implică atât colectivul, cât și individul.

Prin activitățile în care dialogul intermediază capacitatea de a interoga și de a afirma, de a raționa, de a reflecta și de a găsi răspunsuri și rezolvări pe baza unor impulsuri acumulate, se numără...


Aceleasi Valori si Obiective sub o Noua Identitate
Zambetul este drumul cel mai scurt intre doua inimi.

Noi de 17 ani aducem zambete si bucurie in sufletele celor cu nevoi speciale, motiv pentru care am ales ca zambetul sa devina simbol marcant al activitatii noastre.

Avem alaturi de noi oameni valorosi care ne sustin si ne dau putere si incredere sa mergem la nivelul urmator cu initiativele noastre.

Si acum, mai mult ca oricand, pentru a reusi ceea ce ne-am propus, am decis ca este momentul sa facem un pas in fata si sa vorbim cu voce tare despre lucrurile in care credem si ceea ce facem, asa incat sa atragem cat mai multi sustinatori. Am inceput cu pasi mici dar cu incredere ca vom reusi, cu sprijinul partenerului nostru de comunicare – Daiman Public Relations, sa atingem cat mai multi oameni si astfel sa ne atingem obiectivul de a...


FUNDAȚIA CULTURAL UMANITARĂ ”SO.SI.SE.SA” în parteneriat cu ASOCIAȚIA ASCHFR filiala BUCUREȘTI și AFI Palace Cotroceni are plăcerea de a vă invita să participați la evenimentul caritabil „Construim un vis”, ce va avea loc în perioada 25-28.04.2013 în MALL AFI Palace Cotroceni.

Inaugurarea are loc în data de 25 Aprilie 2013 la ora 18:00.

               Evenimentul va consta într-o expoziție de tablouri cu vânzare, tablouri realizate de o echipă de nouă tineri, dornici de a trece dincolo de bariera propriului handicap exprimându-și emoțiile prin culoare.

Atelierul a debutat pe 8 martie 2011 și a început cu pictura pe hârtie, realizarea de exerciții usoare, care ulterior i-au pregătit pentru lucru mai complex atât din punct de vedere cromatic, dar și compozițional...