Vreau să merg la școală!

Campania “Vreau să merg la şcoală!”, este o campanie de prevenire a abandonului scolar derulată de Fundaţia Cultural Umanitara SO.SI.SE.SA., care vizează copiii ce provin din familii defavorizate, aflaţi în risc de abandon şcolar,
Anual de acest proiect beneficiaza un numar de aproximativ 2000 de copii din intreaga tara.

Mai mult


Apă pentru Viață!

Campania “APA PENTRU VIATA!

10 camioane cu 270 de paleti cu apă plată au fost distribuite in zonele afectate de dezastrele din ultima perioadă din Gorj, Arges, Ialomita, Călărași, Neamț, Ilfov și Bucuresti !

Mai mult


Tabere sociale de artă și creație

 

În zonele slab dezvoltate ale țării, în special cele rurale, copiii și tinerii se confruntă cu probleme materiale severe, ceea ce îi împiedică să aibă o dezvoltare armonioasă a personalității și să se bucure de privilegiile vârstei.

Mai mult


Te astept la ziua mea!

Fundația Cultural Umanitară ”SO.SI.SE.SA.” organizează o petrecere aniversară a tuturor copiilor  institutionalizati, ce se desfăsoara in fiecare luna din fiecare an!

Mai mult


Un Paste pentru fiecare!

An de an, am reușit, să ne adunăm forțele și împreună am putut , să devenim mai buni, să construim ocazii frumoase, pentru cei care sau născut într-o lume, pe care mulți nu o cunosc încă.

Mai mult


Vreau să merg la școală!

Cu un pas inainte de inceperea anului scolar, ne propunem sa demaram Campania ,,VREAU SĂ MERG LA SCOALA’’, campanie de prevenire a abandonului scolar din cauza situatiei financiare precare a familiei.

Mai mult


Hidratează-te sănătos!

Campania „Hidrateaza-te sanatos!”, se va desfasura in 318 spitalale din România, in Unitatile de Primire Urgente, unde vor fi instalate cate 2 dozatoare de apa filtrata, ce va deservi cu titlu gratuit pacientii și apartinatorii acestora care au acces la serviciul de Primire Urgente din cadrul spitalelor Judetene si Orasanesti.

Mai mult