Nu suntem invizibili!

Evenimentele vor avea loc anual,  în perioada de 31 mai – 01 iunie,

Evenimentele constau in concursuri sportive, meciuri demonstrative, dans, flash mob,  piese de teatru, surprize  si  premierea concurentilor.

Evenimentele reunesc într-o experiență inedită 200 de copii tipici si atipici si pasiunea pentru sport, artă și oameni, respectul și dorința  lor de a-și manifesta bucuria.

Astfel de evenimente își propune să marcheze ziua internationala a copilului, pentru ca 1 iunie reprezintă Ziua Copilului, ziua în care toţi copiii trebuie să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună. În această zi, fiecare dintre noi îşi aminteşte de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil.

Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm şi să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii, precum cei mici. Vom sarbatori alături de copii, nepoţii, fraţii sau vecinii noştri şi ne vom lasa inspiraţi de bucuria lucrurilor simple.

Programul va împleti demonstrațiile sportive cu piese de teatru, flash mob cu dans, dansatorii cu implicarea activă a publicului, ce va fi invitat pe ringul de dans.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.