Un Paste pentru fiecare!

An de an, am reușit, să ne adunăm forțele și împreună am putut , să devenim mai buni, să construim ocazii frumoase, pentru cei care sau născut într-o lume, pe care mulți nu o cunosc încă.

Fundația Cultural Umanitară SO.SI.SE.SA., vă solicita ajutorul și sprijinul, vizați fiind în special aceia, pentru care Sfintele Sărbători de Paște își pierd din semnificație, datorită lipsurilor și grijilor,familiilor numeroase, copiilor orfani și nevoiași, oamenilor bătrâni și bolnavi.
În urma strângerii de fonduri donate sau bunuri alimentare neperisabile și oferite prin sprijinul dumneavoastră, am pregătit de Paște pachetele necesare pregătirii Sărbatorilor Pascale pe care împreună cu voluntarii nostri, le-am distribut în măsura necesităților fiecaruia.

La fel și anul acesta ne am propus ca împreună cu dumneavoastră să putem ajunge la aproximativ 1200 de familii cu mulți copii, bătrâni si persoane defavorizate din diferite regiuni din țară, unde nimeni, niciodată nu ajunge la ei, să le ofere aceste pachete cu alimente.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.