Vreau să merg la școală!

Cu un pas inainte de inceperea anului scolar, ne propunem sa demaram Campania ,,VREAU SĂ MERG LA SCOALA’’, campanie de prevenire a abandonului scolar din cauza situatiei financiare precare a familiei.

Campania se desfasoara in perioada 20 August – 15 septembie,

Alege să te implici!

Alege să donezi un ghiozdan echipat, rechizite sau suma echivalentă acestora pentru a oferi acces la educație unui copil. Alege sa impiedici abandonul școlar și să schimbi în bine viitorul unui copil.
Prin campania “Vreau să merg la școală!” ne propunem să atragem atenția asupra copiilor ce își doresc să meargă la școală dar situațiile în care familiile lor se găsesc îi impiedică să se bucure pe deplin de dreptul lor la educație.
Donațiile se colectează la sediul Fundației SO.SI.SE.SA., str. Berthelot, nr. 46, sector1, de luni pana vineri, intre orele 09:00-17:00
Pentru donatii in bani aferente campaniei „Vreau sa merg la scoala!”, accesati urmatorul link: https://www.sosisesa.ro/implica-te/persoane-fizice/

Modalitate Desfășurare Campanie

În saptamana premergătoare începerii noului an școlar, Echipa Fundației Cultural Umanitare SO.SI.SE.SA împreună cu voluntari, parteneri și colaboratori, se va deplasa pentru a oferi copiilor ghiozdanele cu rechizite în mai multe zone ale țării.
Fiți alături de ei în acest important pas în viata! Pas cu Pas pentru o carieră de succes! Oferindu-le sprijin acum pentru a merge la școală, mâine pot fi angajații dumneavoastră!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.